west highland white terrier

Wie kann man sich nicht in dieses schneeweiße Wunder wie den West Highland White Terrier verlieben? Sehen Sie sich die Vorteile und Merkmale der Nachrichten in diesem Artikel genauer an.

 • Herkunft Schottland, Wachstum 20 - 40 cm., Gewicht 6 - 10 kg.
 • Lebensdauer 10-15 jahre

Popularität

Lange wolle

Größe

Gesundheit

Verstand und Witz

Durchschnittskosten

0 - 2642 $

Bewertung

4,7

Gewählt: 16

Abstimmung

Für Allergiker geeignet: Ja

Name der rasse: West Highland White Terrier

Für Familien mit Kindern: Ja

Schwierigkeiten bei der Pflege: Nein

Hundewache: Nein

Blindenhund: Nein

Fähigkeit zu trainieren: Ja

Interessante Fakten Interessante Fakten

 1. Der Schwanz des West Highland White Terrier ist so dick und lang. Es hat eine solche Form, so dass es während der Jagd leicht aus dem Loch gezogen werden kann
 2. Eine äußerst lustige Tatsache über West Highland White Terrier ist, dass sie es lieben, herumzuwühlen. Deshalb, wenn Sie Vestika mit in die Hütte nehmen möchten & ndash; Alle Betten werden durch sie gegraben.
west highland white terrier
 1. Diese kleinen Hunde & ndash; Das sind immer noch Diebe. Sie stehlen gerne Socken, Turnschuhe, Handschuhe und bringen sie zu sich nach Hause.
 2. Eine weitere interessante Tatsache über West Highland White Terrier: der Hund von Asterix und Obelix (Asterix & Obelix) & ndash; Nachrichten.
 3. Bei richtiger Pflege riechen Hunde dieser Rasse überhaupt nicht.

De oorsprong van het ras West Highland White Terrier De oorsprong van het ras West Highland White Terrier

Schotland (Schotland) is de geboorteplaats van deze honden. Helaas is het precieze tijdstip van oorsprong van de West Highland White Terrier niet bekend. Er kan alleen beweerd worden dat deze charmante kleine honden zeer gewaardeerd werden vanwege hun uitstekende werkkwaliteiten, met name voor de jacht.

Experts geloven dat de ontwikkeling van het ras werd beïnvloed door kern- en scotch terriers.

Karakteristieke uitstraling Karakteristieke uitstraling van de West Highland White Terrier

Deze viervoeters zijn ongelooflijk schattig. Ze worden gekenmerkt door kleine afmetingen, compactheid, maar tegelijkertijd kracht en sterkte. Hun lichaam en benen zijn kort en dicht, hun rug is gelijk. De staart maakt de West Highland White Terrier zo leuk mogelijk: hij stijgt op als een antenne boven het lichaam van de Veste, is tamelijk dik, loopt taps toe dichter bij de punt, is middelmatig lang.

Het hoofd lijkt enigszins buiten proportie, de grootte is groter dan gemiddeld, rond. Het heeft uitstekende driehoekige oren, donkere ogen (ook driehoekig van vorm), een zwarte korte neus en dunne lippen.

Het uiterlijk van de West Highland White Terrier wordt grotendeels bepaald door de vacht. Ze is erg stoer, dik. Het is langer, golvend op de buik, waardoor een "rokeffect" wordt gecreëerd bij deze kleine honden. Ze hebben ook een ondervacht, het is zachter. Het belangrijkste kenmerk van de afbeelding van vestika zijn baard. Kleur toegestaan ​​uitsluitend wit.

Goede verzorging Goede verzorging

Vanwege het miniatuurras kunnen deze honden zelfs in een klein appartement veilig worden gehouden. Maar natuurlijk mogen we niet vergeten dat deze honden gewoon moeten lopen in combinatie met actieve oefeningen, trainingen, spelletjes.

Vestiki - zeer loyale, compromisloze honden: ze kunnen hun eigenaar vergezellen op lange reizen, actieve wandelingen en kunnen de hele dag met hem op de bank liggen.

De sneeuwwitte wol van huisdieren maakt veel mensen bang, ze zeggen dat ze veel moeten baden, zorg voor haar conditie, etc. Maar in feite is de zorg voor de West Highland White Terrier uiterst eenvoudig.

Zwemmen wordt vaak niet aanbevolen - op deze manier wordt de wol van de beschermende laag afgewassen. Hun vacht kan vuil afstoten. Vaak uitkammen is ook niet nodig, het volstaat om het een paar keer per week te doen.

Een kenmerk van het ras is dat deze tetrapoden helemaal niet vergaan. In dit opzicht is het nodig om het huisdier 2-3 keer per jaar te trimmen om hem te helpen de oude wol in een nieuwe te veranderen.

Hoe een West Highland White Terrier te voeren Hoe een West Highland White Terrier te voeren

Tot op heden onderscheiden deskundigen drie soorten voedsel:

 • Natuurlijke producten voeden
 • Dieet bestaande uit droog voedsel
 • Gemengd type

Elk van deze soorten is geschikt voor het maken van de West Highland White Terrier. Het belangrijkste is dat het kwaliteitsproducten moet zijn, gebalanceerd, nuttig. U kunt ook de leads niet overvoeren. Op de dag hebben ze meestal 2 maaltijden - 's morgens en' s avonds.

Experts raden aan om droog voedsel van de hoogste kwaliteit te kiezen, vrij van conserveermiddelen, en natuurlijke producten moeten het volgende bevatten:

 • vlees
 • Slachtafval
 • granen
 • groenten
 • fruit

Heb ik een West Highland White Terrier-training nodigHeb ik een West Highland White Terrier-training nodig?

Het is een vergissing om te denken dat kleine honden geen training nodig hebben. Een huisdier dat helemaal niet is opgevoed, kan agressief worden en helemaal niet naar de eigenaar luisteren, wat nogal wat problemen kan opleveren.

Het trainen van de West Highland White Terrier is beter om meteen na zijn verschijning in huis te starten. Een puppy is altijd makkelijker te trainen dan een volwassen hond. De training zou in eerste instantie moeten beginnen met de socialisatie van de pup, door hem te laten wennen aan het wandel / toiletregime, aan de riem, aan de plaats. Daarna kunt u basisopdrachten toevoegen, zoals "aan mij", "geef me een poot", "plaats", enz.

Training in jachtvaardigheden kan het beste worden gedaan met professionals op dit gebied.

Vestiki kan koppig zijn tijdens het trainen. Als hij weigert actie te ondernemen, is hij misschien gewoon verveeld - verander van tactiek, probeer zijn interesse te wekken dankzij games, enz.

Hat dir die Rasse gefallen? Wählen Sie ein passendes Angebot auf der PetGlobals.com-Website!

Für Sie haben wir Anzeigen aus der ganzen Welt gesammelt und auf einer einzigen internationalen Plattform für den Kauf / Verkauf von Haustieren platziert. Nur hier finden Sie auch die seltenste Rasse von Hund oder Katze!

Kauf und Verkauf von Katzen
Anzeigen zum Kaufen und Verkaufen von Hunden
 

Dank PetGlobals ist Ihr Lieblingshaustier noch näher an Ihrem Zuhause!

Hinterlasse einen Kommentar

Kommentartext

Bild

Feedback hinterlassen

Die Nachricht

Bild

Ihre Bewertung