Bullterrier

Trotz der äußeren Angst ist dies ein sehr engagierter Hund, der sich gut mit Kindern versteht. Dieser Artikel wird Ihnen helfen, mehr über seine Herkunft und Pflege zu erfahren.

  • Herkunft Vereinigtes Königreich, Wachstum 30 - 60 сm., Gewicht 20 - 50 kg.
  • Lebensdauer 10-15 jahre

Popularität

Lange wolle

Größe

Gesundheit

Verstand und Witz

Durchschnittskosten

0 - 2366 $

Bewertung

3,6

Gewählt: 17

Abstimmung

Für Allergiker geeignet: Nein

Name der rasse: Bullterrier

Für Familien mit Kindern: Ja

Schwierigkeiten bei der Pflege: Nein

Hundewache: Nein

Blindenhund: Ja

Fähigkeit zu trainieren: Ja

Interessante Fakten Nieuwsgierige feiten

  1. In Oxford werd het als zeer eervol beschouwd om een ​​Bull Terrier-hondenras te hebben.
  2. Deze honden zijn echte beschermers. Er is geen enkel geval geregistreerd waarin de Bull Terrier zijn gezin heeft gered van de aanval van criminelen, soms zelfs ten koste van hun eigen leven.
bull terrier
  1. Het volgende feit over de Bull Terrier inspireert respect voor dit ras: de hond Vila diende bij de politie en kon 32 mensen en een flink aantal dieren redden.
  2. Ondanks de externe wreedheid zijn dit uitstekende huisdieren.
  3. "Dog-pig" - dit is ook wat ze deze viervoeters noemen. Dit feit over de Bull Terrier is opgenomen in vele landen over de hele wereld.

Oorsprong van de Bull Terrier Oorsprong van de Bull Terrier

In het midden van de 19e eeuw ging James Hinks fokken. Het fokken van deze hond was een behoorlijk tijdrovend en langdurig proces. Dalmatische, Engelse Bulldog en White English Terrier namen deel aan de oorsprong van de Bull Terrier. De eerste review van het ras was in 1862.

Uiterlijk van de Bull Terrier Uiterlijk van de Bull Terrier

Vertegenwoordigers van dit ras zijn zeer sterke en atletische honden. Hun lichamen zijn kort maar sterk. De borst is breed en je kunt duidelijk de spieren zien. Het ligt net onder de buik. De staart is kort.

De ledematen zijn middellang, evenwijdig aan elkaar, recht en erg gespierd.

Het hoofd is een onderscheidende eigenschap van het uiterlijk van de Bull Terrier. In vorm is het vergelijkbaar met een ei, van de bovenkant van het hoofd tot het puntje van de neus heeft het absoluut geen knikken, gebogen. Daarop staan ​​keurig opgerichte oren. De ogen van deze honden zijn driehoekig van vorm, diep en enigszins schuin geplaatst, meestal donkerbruin.

Bull terriers zijn als volgt:

  • Hoogte: 53-56 cm.
  • Gewicht: 23-32 kg.

Afhankelijk van de parameters onderscheidt de Bull Terrier zich ook door een miniatuur Bull Terrier (≤ 35,5 cm).

Aanvankelijk werd het ras uitsluitend gefokt met witte kleur, maar vandaag zijn combinaties van zowel twee als drie kleuren toegestaan: wit, zwart en rood.

Bull Terrier Care Bull Terrier Care

In de inhoud van deze huisdieren absoluut grillig. Ze kunnen zonder problemen leven, zelfs in een appartement, het belangrijkste is om niet te vergeten over regelmatige wandelingen. Ze moeten zo lang mogelijk en actief zijn, het is wenselijk om na te denken over fysieke activiteit voor de hond in de vorm van verschillende krachtoefeningen.

Het verzorgen van een Bull Terrier wordt gereduceerd tot alleen baden wanneer dat nodig is, het afvegen van de hond met een natte handdoek als hij een beetje vies wordt, en wekelijks poetsen om hem te helpen dode wol te verwijderen.

Van tijd tot tijd moet u de ogen en oren verwerken (dit kan gedaan worden met een vochtig wattenstaafje). Het wordt aanbevolen om je tanden te poetsen om ze zo wit en gezond mogelijk te houden.

Bull Terrier-maaltijden Bull Terrier-maaltijden

Als je de Bull Terrier hebt gekozen, zal elke persoon onmiddellijk onbewust nadenken over hoe je de kracht van de Bull Terrier op de juiste manier kunt opbouwen. Het is onmogelijk om alleen te voeden met droog voedsel - deze honden hebben echt vlees nodig. Hun dieet zou eruit moeten bestaan, evenals vis, ontbijtgranen, groenten, kwark en eieren. Het overvoeren van de Bull Terrier is ten strengste verboden, omdat ze snel zwaarder worden.

Ook moet worden gewezen op het belang van het kiezen van kwaliteitsvoedsel. Als de keuze viel op voedsel, dan zou het in evenwicht moeten zijn en zonder bewaarmiddelen. Achtervolg het merk en de prijs niet - dit is geen indicator voor een goed product. Het is belangrijk om de samenstelling te lezen en, indien nodig, om advies in te winnen bij een dierenarts of uw fokker. Hetzelfde geldt voor natuurlijk voedsel.

Bull Terrier training Bull Terrier training

Deze honden zijn erg intelligent en reageren goed op training. Het belangrijkste is om hem je autoriteit te tonen vanaf de eerste minuut nadat een puppy in het huis verschijnt om zijn respect te verdienen. De bulterriër luistert alleen naar de sterke eigenaar. Vanaf de eerste dagen van deze honden moeten ze socialiseren, d.w.z. Gewend raken aan het juiste gedrag op straat, bij een bezoek en thuis, aan de juiste reactie op dieren en mensen.

Op de leeftijd van ongeveer 6 maanden kun je beginnen met het trainen van de Bull Terrier. Het kan alleen worden teruggebracht tot basisteams, evenals tot beroepsopleiding. In ieder geval moet het onderwijsproces rustig, consistent en geduldig zijn, zonder het gebruik van geweld en agressie.

Hat dir die Rasse gefallen? Wählen Sie ein passendes Angebot auf der PetGlobals.com-Website!

Für Sie haben wir Anzeigen aus der ganzen Welt gesammelt und auf einer einzigen internationalen Plattform für den Kauf / Verkauf von Haustieren platziert. Nur hier finden Sie auch die seltenste Rasse von Hund oder Katze!

Kauf und Verkauf von Katzen
Anzeigen zum Kaufen und Verkaufen von Hunden
 

Dank PetGlobals ist Ihr Lieblingshaustier noch näher an Ihrem Zuhause!

Hinterlasse einen Kommentar

Kommentartext

Bild

Feedback hinterlassen

Die Nachricht

Bild

Ihre Bewertung