Alaskan Malamute

"Alaskan lupine cub" is the first thought that arises when you look at this dog. This article will help you learn more about its history, content and upbringing.

 • Herkunft Russland, Wachstum 10-20 cm., Gewicht 3 - 6 kg
 • Lebensdauer 15-20 jahre

Popularität

Lange wolle

Größe

Gesundheit

Verstand und Witz

Durchschnittskosten

0 - 1817 $

Bewertung

4,6

Gewählt: 23

Abstimmung

Name der rasse: Alaskan Malamute

Für Allergiker geeignet: Ja

Für Familien mit Kindern: Ja

Schwierigkeiten bei der Pflege: Nein

Hundewache: Nein

Blindenhund: Ja

Fähigkeit zu trainieren: Ja

Feiten Feiten over de Alaskan Malamute

 1. Heldhaat is niet alleen een leeg woord, maar een echt feit over de Alaskan Malamute. Tijdens de Tweede Wereldoorlog waren ze deelnemers aan tal van militaire operaties en reddingsoperaties.
 2. Deze honden houden ervan om de grond te graven.

  Feiten over de Alaskan Malamute

 3. Velen hebben het feit van de Alaskan Malamute opgemerkt dat ze zelden blaffen, zelfs niet als ze geconfronteerd worden met een reële bedreiging.
 4. Een hond die in de juiste mate fysiek wordt belast, is in staat om een ​​massa van meer dan 350 kg te trekken!
 5. Alaskan Malamute-wol is waterbestendig.

Geschiedenis van Alaskan Malamute Geschiedenis van Alaskan Malamute

Deze honden worden beschouwd als een van de oudste honden op aarde. Hun wortels worden geassocieerd met de Malemute-stam, die de naam gaf aan het moderne ras.

De honden werden gebruikt als sledehonden en het is noodzakelijk om toe te geven dat ze deze taak met een knal hebben aangepakt.

Goedgebouwde botten en sterke spieren maakten het mogelijk grote afstanden te overbruggen, en de dichte, dikke en warme wol hielp beschermen tegen de meest strenge vorst.

De moderne geschiedenis van de Alaskan Malamute werd gekenmerkt door het feit dat dit ras in 2010 het officiële symbool werd van de gelijknamige staat in de Verenigde Staten.

Kenmerken van de Alaskan Malamute Kenmerken van de Alaskan Malamute

Het uiterlijk van deze hond inspireert een gevoel van kracht, kracht en overheersing. Zijn torso onderscheidt zich door cohesie, sterke spieren en een sterk skelet. De rug is recht. De staart is lang, goed getrimd, niet gekruld naar achteren.

Alaskan Malamute-parameters:

 • Hoogte: 60-65 cm.
 • Gewicht: 35-38 kg.

Zijn hoofd is groot en breed. Daarop staan ​​staande oren, die een driehoekige vorm hebben. De grootte van de snuit is ongeveer gelijk aan de parameters van de schedel. Het loopt dichter naar de zwarte punt van de neus toe. Ogen amandelvormig, hazelnootkleurig.
Hun kaken zijn erg sterk en sterk, schaargebit.

Het kenmerk van de Alaskan Malamute is onmogelijk zonder de vacht te vermelden. Het bestaat uit een warme, dichte ondervacht en dik haar. Aanvaardbare kleuren: van lichtgrijs tot zwart in combinatie met wit. De enige acceptabele monochrome kleur is wit.

Alaskan Malamute in het appartement Alaskan Malamute in het appartement

Een hond van ras Alaskan Malamut is het beste om je in een groot privé-huis te voelen, waarrond er een groot huisgebied is waar de hond kan rennen en onvermoeibaar kan spelen. Maar de laatste tijd is de trend dat mensen de Alaskan Malamute steeds vaker in een appartement aandoen. Ja, hij kan zich gemakkelijk aanpassen aan dergelijke detentievoorwaarden, maar de eigenaar moet toch rekening houden met een aantal punten.

Ten eerste is fysieke activiteit van levensbelang voor deze viervoeters. Ze zullen vaak en vaak moeten lopen. Het is raadzaam om de verschillende krachtoefeningen niet te vergeten.

Ten tweede kan een hond in de omstandigheden van een appartement intensiever dan normaal afgeven, en daarom wordt aanbevolen om het aantal kammen te verhogen.

De rest van de standaardzorg is dat je regelmatig de klauwen van de hond moet trimmen, je oren moet poetsen, je ogen moet wrijven en je tanden moet poetsen.

Hoe de Alaskan Malamute te voeden Hoe de Alaskan Malamute te voeden

Voedsel moet heel serieus worden genomen. Dit is belangrijk voor het welzijn, de gezondheid en het behoud van mooie wol. Op de vraag hoe de Alaskan Malamute moet worden gevoerd, zijn er verschillende mogelijke antwoorden.

De eerste optie is de gemakkelijkste. Dit is droog voedsel. Om het goed op te kunnen nemen, moet je een fokker of een dierenarts raadplegen. Hij zal helpen om een ​​keuze te maken, rekening houdend met de individuele kenmerken van het dier. In ieder geval moet het voer superieur zijn met vitamines en mineralen, en evenwichtig zijn in alle voedselelementen.

De tweede optie is natuurlijk voedsel, dat vers en goed gekookt moet zijn. De gewoonte om de hond te voeren Het ras Alaskan Malamute van zijn tafel is extreem negatief en schadelijk voor zijn gezondheid, omdat er problemen kunnen zijn met het maag-darmkanaal.

Het dieet moet bestaan ​​uit vlees, vis, groenten. We mogen gezonde vetten bijvoorbeeld niet vergeten over verschillende soorten oliën.

Alaskan Malamute Training Alaskan Malamute Training

Dit ras is niet geschikt voor een beginnende hondenkweker, omdat het veel moeite, kracht en kracht vereist voor een goede opvoeding. Misschien wel het belangrijkste punt en het belangrijkste onderdeel van succes is de noodzaak van absoluut volledig respect en onderschikking van de hond aan de eigenaar. Ze luistert alleen naar de persoon die haar autoriteit kan tonen.

De training van de Alaskan Malamute moet beginnen vanaf het moment dat de pup naar het nieuwe huis werd gebracht. Het is belangrijk om alle vrienden en kennissen onmiddellijk te waarschuwen dat je de hond niet mee kunt voeden en op de een of andere manier ook probeert de hond te temmen. Hiervoor heeft hij een meester.

De belangrijkste principes zijn stevigheid, doorzettingsvermogen, geduld en de afwezigheid van fysieke straffen.

Hat dir die Rasse gefallen? Wählen Sie ein passendes Angebot auf der PetGlobals.com-Website!

Für Sie haben wir Anzeigen aus der ganzen Welt gesammelt und auf einer einzigen internationalen Plattform für den Kauf / Verkauf von Haustieren platziert. Nur hier finden Sie auch die seltenste Rasse von Hund oder Katze!

Kauf und Verkauf von Katzen
Anzeigen zum Kaufen und Verkaufen von Hunden
 

Dank PetGlobals ist Ihr Lieblingshaustier noch näher an Ihrem Zuhause!

Hinterlasse einen Kommentar

Kommentartext

Bild

Feedback hinterlassen

Die Nachricht

Bild

Ihre Bewertung