Thaikatze

Een prachtig, elegant dier uit het verre Thailand - dit gaat allemaal over de held van dit artikel, dat je zal helpen om de geschiedenis en de kenmerken van de inhoud te leren kennen, wat een belangrijk criterium zal zijn als je besluit om een Thaise kat te hebben.

  • Herkomst Thailand, Wachstum 20 - 40 cm., Gewicht 3 - 6 kg
  • Lebensdauer 10-15 jahre

Popularität

Lange wolle

Größe

Gesundheit

Verstand und Witz

Bewertung

4,3

Gewählt: 13

Abstimmung

Name der rasse: Thaikatze

Für Allergiker geeignet: Ja

Für Familien mit Kindern: Ja

Schwierigkeiten bei der Pflege: Nein

Interessante Fakten Feiten over de Thaise kat

  1. Heel vaak wijzen veel eigenaren op zo'n feit over de Thaise kat: die viervoeters zijn nog steeds praters. Ze miauwen niet alleen en weten zelfs hoe ze de toon kunnen veranderen. Na verloop van tijd beginnen de eigenaars zelfs de stemming van de huisdieren te begrijpen door zijn stem.
  2. Hun gemiddelde levensduur varieert van 16-17 jaar.

    Thaise kat

  3. Vaak kun je het volgende feit over de Thaise kat tegenkomen: sommige leden van het ras zijn echte langlevers en kunnen zelfs meer dan 25 jaar leven!
  4. Thaise katten zijn erg sociaal en hebben constant aandacht nodig voor zichzelf en games.
  5. Kittens van dit ras worden volledig wit geboren en de uiteindelijke kleur kan dichter tot twee jaar worden gezien.

Beschrijving Beschrijving van de Thaise kat

Deze huisdieren worden gekenmerkt door gemiddelde grootte en compactheid. Hun torso is erg atletisch en benen zijn niet lang en niet kort. De staart is recht, sterk, dichter bij het einde is geslepen.

Het hoofd van een geheime kat is wigvormig met amandelvormige ogen met een uitzonderlijk blauwe kleur. De oren zijn klein, ver uit elkaar geplaatst, iets uit elkaar geplaatst.

Het belangrijkste onderscheidende kenmerk van de beschrijving van de Thaise kat kan worden onderscheiden door hun kleur. Vacht verstoken van ondervacht. Het is erg dicht en zijdeachtig. Kleur is licht, verschillende tinten (van crème tot chocolade). Op het gezicht, de staart en de ledematen van een Thaise kat zijn er karakteristieke black-outs, die ook kunnen worden weergegeven in kleuren van karamel tot zwart. Dit type kleur wordt kleurpunt genoemd.

geschiedenis Thai Cat Story

Heel vaak worden vertegenwoordigers van dit ras verward met de Siamese kat. En dit is niet verrassend, omdat hun oorsprong nauw met elkaar verweven zijn. De laatste zijn altijd erg populair geweest in Europa en Amerika. Na een reeks transformaties is hun uiterlijk grotendeels veranderd. Ze hebben langere en sierlijke poten, een wigvormig hoofd.

Het aantal vertegenwoordigers van het ras om eraan te werken nam aanzienlijk af en die paar katten van het oorspronkelijke Siamees ras brachten een nieuwe soort voort.

Dat is hoe de geschiedenis van de Thaise kat begon. Het werd officieel geregistreerd in 1990.

kattenkarakter  Thais kattenkarakter

Deze viervoeters zijn eigenaars van een zeer speelse en vriendelijke instelling. Ze zijn stapelverliefd op hun meester en oneindig toegewijd aan hem. De mate van loyaliteit kan zelfs met een hond worden vergeleken.

Ze behandelen kinderen ook erg goed en zullen altijd met plezier spelen.

De eigenaardigheid van het karakter van de Thaise kat is dat ze het goed kunnen vinden met andere dieren, maar alleen als ze sinds hun jeugd zij aan zij zijn gegroeid. Als ze tegenover een vreemdeling staat, dan misschien zelfs een manifestatie van agressie.

kattenverzorging Thaise kattenverzorging

In hun inhoud zijn deze huisdieren niet heel grillig: ze raken snel gewend aan het dienblad en hebben ook een positieve houding ten opzichte van wandelingen op straat en ze verzetten zich niet tegen de lijn.

Thuis kunnen ze goed opschieten, zelfs met andere huisdieren, of het nu honden, vogels of vissen zijn. De belangrijkste voorwaarde is dat ze samen zijn vanaf de zeer jonge leeftijd van het kitten.

Er zit ook een deel agressie in, wat zich kan manifesteren in relatie tot onbekende huisdieren.

Zorg voor een Thaise kat komt neer op een zeldzame zwembeurt. Het is voldoende om ze slechts 1-2 keer per maand schoon te vegen. Regelmatig kammen vereist - genoeg 1 keer per maand.

Ernährung Hoe voer je een Thaise kat?

Voor de bereiding van het dieet is geschikt voor zowel droogvoer als natuurlijke producten. Bij het kiezen van een droogvoer, moet u contact opnemen met de fokkers en dierenartsen die het juiste voer voor het dier kunnen kiezen. Het moet een premium of super premium klasse zijn, verzadigd met alle noodzakelijke vitamines en mineralen, en evenwichtig in eiwitten, vetten en koolhydraten.

Veel mensen over de vraag hoe ze een Thaise kat moeten voeden, antwoorden dat het de voorkeur verdient om nog steeds natuurlijk voedsel te geven. Ze moeten mager vlees, zeevis, eieren en zuivelproducten bevatten.

Vlees en vis voor het serveren van de kat moet bevriezen en ontdooien, of verbranden met kokend water om alle ziektekiemen te vernietigen.

Hat dir die Rasse gefallen? Wählen Sie ein passendes Angebot auf der PetGlobals.com-Website!

Für Sie haben wir Anzeigen aus der ganzen Welt gesammelt und auf einer einzigen internationalen Plattform für den Kauf / Verkauf von Haustieren platziert. Nur hier finden Sie auch die seltenste Rasse von Hund oder Katze!

Kauf und Verkauf von Katzen
Anzeigen zum Kaufen und Verkaufen von Hunden
 

Dank PetGlobals ist Ihr Lieblingshaustier noch näher an Ihrem Zuhause!

Hinterlasse einen Kommentar

Kommentartext

Bild

Feedback hinterlassen

Die Nachricht

Bild

Ihre Bewertung